Нова магнитна буря в България на 04.10.2022 Смущенията на магнитосферата, реално

...
 
Нова магнитна буря в България на 04.10.2022
Смущенията на магнитосферата, реално
Коментари Харесай

Нова магнитна буря, вследствие на ново слънчево изригване

 нова магнитна стихия октомври

 

Нова магнитна стихия в България на 04.10.2022

Смущенията на магнитосферата, действително не са спирали от 30.09.2022 година, и съгласно предварителните прогнози ще продължат до 06.10.2022 година

Според метеоролозите, предстоящата магнитна стихия ще продължи до 6.10.2022 година През този интервал, по-конкретно на 4 октомври 2022, силата магнитната стихия ще доближи до показател Кр=6 – умерено мощна магнитна стихия.

Ето за какво, експертите в региона смятат, че дните ​​3, 4 и 5 октомври 2022 за най-рискови, тъй като предстоящата мощ на слънчевият вятър, които ще доближи до повърхността на земята, ще умерено до мощно равнище на въздействие.

Как магнитната стихия въздейства на хората?

Въпреки обстоятелството, че магнитните стихии се усещат основно от по-чувствителните към това хора, те могат да обиден, даже и елементарните хора.

Нашата нервна система е доста сензитивна към измененията в магнитните съмнения. Ето за какво, е потребно да укрепвате имунната система, не забравяйте за физическите извършения (ако организмът ви го позволява), вярното хранене, умерения труд, почивката и несъмнено – заземяването.

Най-честите признаци са главоболие, промени в кръвното налягане, сензитивност в региона на сърцето, болки в ставите, обостряне на признаците на хронични болести, както и други признаци, които се развиват от комбинацията на всичко нагоре. Те включват утежняване на настроението, бодърствуване, меланхолия и други неща, които могат да бъдат свързани с психическото здраве на хората.

В по-редки случаи, у някои хора, се следят признаци на летен грип – гадене, тежест в региона на слънчевия сплит, загуба на вкус, стомашно разстройство, парене по кожата, само че без повишение на телесната температура.

Препоръки за по-лесна търпимост на признаците по време на магнитна стихия:

Експерти от целия свят неведнъж са казвали, че няма повсеместен метод за битка с геомагнитните съмнения. Така или другояче магнитните стихии ще обиден огромна част от международното население. Въпреки това, човек може да се придържа към някои обикновени правила, които ще му оказват помощ, най-малко отчасти да отслаби силата на признаците.

* Спазване на хранителен режим. Изключете от диетата пикантни, солени и мазни храни. Преминете към зелен чай, вместо черен и кафе. Яжте пресни плодове и зеленчуци.

* Увеличете физическа интензивност (ако имате тази възможност), тя би трябвало да бъде умерена, не повече от 25 минути дневно. Няма потребност да претоварвате тялото си.

* Ако е допустимо излезте на разходка, това ще ви помогне да се разсеете, а също по този начин ще усъвършенства положението ви на фона на нестабилния енергиен поток.

* Ако имате опция правете заземяване. Събуйте се боси и стойте по този начин върху земната повърхнина.

* Стойте надалеч от антени и рутери.

* Прекарайте този интервал в спокойна атмосфера, решавайки и изпълнявайки всичките си каузи в естествен темп, без бързане и нервно напрежение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР